top of page

Es jau esmu skolēns, 2.daļa!

Updated: Sep 14, 2020

Turpinot darbu ar pirmklasniekiem, esmu izveidojusi jau nākamās darba lapas. Esmu dažādojusi uzdevumus, pievienojot norādāmos vietniekvārdus tas un tā, tie un tās, kā arī piederības vietniekvārdus mans un mana.



Septembra tēma latviešu valodas un literatūras stundās mazākumtautību programmā ir - Es esmu skolēns. Bērni mācās sasveicināties un iepazīties, mācās nosaukt apkārt esošās lietas, to krāsu un daudzumu, mācās atšķirt vienskaitli un daudzskaitli, mācās nosaukt lietas, kuras viņiem pieder. Vārdu krājums sāk pieaugt un papildus mācību līdzeklim sagatavotās darba lapas ir brīnišķīga iespēja šo vārdu krājumu nostiprināt. Lai gan pie lasītprasmes vēl ir jāstrādā, tomēr attēli, iespēja tos izkrāsot, uzdevumu dažādība, kuros atkārtojas vieni un tie paši vārdiņi, ir lielisks veids kā veicināt šo vārdu pielietojumu un ātrāku atcerēšanos.


Sagatavotajā materiālā ir 25 darba lapas ar dažāda veida uzdevumiem. Tās visas ir krāsojamas. Mazs ieskats, kādas darba lapas ir failā, ir redzams attēlā. Materiāls ir noderīgs arī citās sākumskolas klasēs.


Šis fails "Es esmu skolēns 1.kl. 2.daļa" ir lejuplādējams par maksu www.failiem.lv vietnē ŠEIT.


Citi faili šajā tēmā "Es esmu skolēns 1.kl." ir atrodami ŠEIT.


Fails "Es esmu skolēns, spēle

Es esmu skolēns 1.kl. spēle
.pdf
Download PDF • 835KB

P.S. Pašlaik tēmai - Es esmu skolēns top vēl papildus darba lapas un arī videostundas, kuras tiks drīzumā publicētas!

798 views0 comments
bottom of page